Verkoopactie voorjaar/pasen

Heeft u het al gezien? Fase 1 van speeltuin Buutvrij is gerealiseerd in samenwerking met de scholen Ter Tolne en CNS De Regenboog. De speeltoestellen wachten in spanning tot de kinderen kunnen komen spelen!

Graag starten we binnenkort ook met fase 2. Daarom organiseert Speeltuinvereniging Buutvrij een toffe verkoopactie waarbij we samen met Welkoop Tholen letterlijk de bloemetjes buiten gaan zetten! Doet u mee?

Hangperk

Het ideale cadeau voor in de tuin of op het balkon! Een kleurrijke hanger.
Wie verwen jij met prachtig hangperk? Daar kun je mee thuis komen. Zeker weten!
Nú voor slechts € 12,95

Lavandula stoechas ‘Anouk’

Een kuiflavendel met prachtig grijsgroene bladkleur en opvallende lilapaarse kuifachtige bloemen. Bloeit van begin mei tot eind juli. En…, in een pot of kuip in de schuur kan de kuiflavendel prima overwinteren! Lang plezier van de lavendel dus! Nú voor slechts € 3,10 óf 5 voor € 12,50

Struikmargriet

Van een struikmargriet heb je eindeloos lang plezier! Stralend witte, gele of roze bloemen tussen bossig grijsgroen blad. De struikmargriet heeft weinig verzorging nodig en blijft toch eindeloos nieuwe knoppen aanmaken. Om verliefd op te worden! Nú voor slechts € 5,25

Geranium ‘staand’

Achter de geraniums? Niet met deze actie. Met deze klassieke zomerbloeier kom je vanzelf de ‘luie stoel’ uit om te genieten van deze kleurrijke plant. Deze sterke zomerbloeier bloeit van mei tot eind oktober! Puur genieten.
Nú voor slechts € 1,99

Spaanse Margriet

Weinig planten bloeien zo rijk als Spaanse Margrieten! Mooi voor op het balkon en een aanwinst voor in de tuin. De bloemen zijn prachtig: vrolijke, stralende sterren die je voortdurend in zomersfeer brengen. Het wordt zomer…! Nú voor slechts € 1,55 óf 5 voor € 6,50

 

Paastakken

Paastakken! Leuk om samen met de kinderen aan de slag te gaan met voorjaarsversiering. Haal ook kleur in huis met een bosje paastakken!
Nú voor slechts € 2,10

 

Luxe paasstol met roomboter amandelspijs

Maar liefst 750 gram genieten van de heerlijkste paasstol gevuld met roomboter amandelspijs. Lekker bij de koffie, smaakvol bij de brunch!
Nú voor slechts € 7,95

Luxe paasslof advocaat

Met vijf personen genieten van deze overheerlijke paasslof met advocaat. Met de lekkerste room de smaakvolste traktatie tijdens de paasdagen!
Nú voor slechts € 5,50

Tulband dip

Geen grammetje te weinig. Deze tulband met dip is een heuse klassieker. Een luchtige cake voorzien van de lekkerste dip!

Nú voor slechts € 6,25

Chocolade paaspakket

Een gezellig chocolade paaspakket met een vrolijke chocolade lachhaas en gevulde paaseitjes Crispy Praliné. Chocolade om van te smullen! Smult u mee?
Nú voor slechts € 10,50

 

Bestellen? Graag!

Geef uw paasactiebestelling onder vermelding van uw naam, adres + huisnummer, e-mailadres en afhalen/bezorgen en voorkeursmoment voor afhalen uiterlijk 26 maart 2021 per e-mail door via info@speeltuinbuutvrij.nl.

Bezorgen?
Kiest u voor bezorgen? Voor slecht € 1,00 leveren wij uw bestelling op vrijdag 2 of zaterdag 3 april thuis af. Geef uw voorkeur op voor het bezorgen.

Afhalen?
Afhalen kan op vrijdag 2 en zaterdag 3 april op het terrein van Welkoop Tholen. Bij het opgeven van uw bestelling graag opgeven welke datum en dagdeel u de bestelling wenst op te halen. We zorgen voor voldoende voorraad. U komt niet met lege handen thuis!

Betalen?
Bij afhalen kunt u contactloos betalen. U ontvangt na verwerking van uw bestelling ook een betaallink per e-mail. Controleert u voor de zekerheid ook uw ‘spam-box’.