Buutvrij op de braderie van Tholen

Vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus waren we te vinden op de braderie van Tholen. Traditiegetrouw is de braderie van Tholen de afsluiter van het braderieseizoen.

Zon en regen wisselden elkaar af, maar ondanks het weer waren we als speeltuinvereniging van de partij met een eigen kraam op de hoek van de Stoofstraat en de Markt.

Groot aantal inschrijvingen

De deelname aan de braderie was een groot succes. Meer dan 70 gezinnen konden we inschrijven als lid van onze vereniging. Dit lidmaatschap is vooralsnog gratis. Op termijn zal het lidmaatschap worden omgezet in een betaald lidmaatschap.

Ook Omroep Tholen kwam rond het middaguur even buurten in de kraam en deed live verslag van de succesvolle deelname van de vereniging aan de braderie.

Om vier uur ’s middags waren we aanwezig op de stand van SamenDoen Tholen. Een tweetal doelen werden in het zonnetje gezet en kregen een cheque overhandigd met het opgebrachte spaarsaldo voor deze doelen. Ook werd bekend gemaakt dat onze speeltuinvereniging als nieuwe spaardoel is gekozen.

Alle reden om u vandaag nog in te schrijven op de website van SamenDoen Tholen en onze vereniging als spaardoel te selecteren. Doet u mee?