Aanvraag ANBI-beschikking ingediend bij Belastingdienst

Om het voor bedrijven en particulieren aantrekkelijker te maken om de speeltuinvereniging te steunen, heeft het bestuur onlangs een aanvraag voor ANBI-beschikking ingediend bij de belastingdienst.

Giften aftrekbaar

De aanvraag is inmiddels in behandeling genomen door de belastingdienst. Een mooie stap. Wanneer de ANBI-beschikking wordt toegewezen zijn giften van bedrijven en particulieren aan de speeltuinvereniging fiscaal aftrekbaar.

Inmiddels wordt er door de bestuursleden hard gewerkt aan een sponsorplan voor bedrijven en particulieren. Aantrekkelijke mogelijkheden worden uitgewerkt om betrokkenheid te tonen en Buutvrij financieel te steunen bij de realisatie van de speeltuin.

Sponsoren kunnen zich nu al aanmelden via de website.

Aantal reacties (2)

    Accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident. Anny Barrie Nora

    Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. Halette Robbert Marmion

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *